Informació Curs

Els dies de matrícula seran :

DIJOUS, 12 DE SETEMBRE de 10h a 12h

DIVENDRES, 13 DE SETEMBRE de 17h a 19h

DISSABTE, 14 DE SETEMBRE DE 11h A 13h

Els impresos de matrícula, preus, etc, ho podreu trobar a la web de la Cooperativa Art i Sons (www.artisons.org), a la web de l’Ajuntament (www.porreres.cat) i al Centre de Formació els dies de matrícula.

A l’hora de formalitzar la matrícula s’ha de presentar la següent documentació:

  1. Sol·licitud de matrícula degudament emplenada

  2. Ordre de domiciliació bancària signada

  3. Una fotografia amb el nom de l’alumne/a darrere.

  4. Autorització ús d’imatge

Important pel bon funcionament del curs, en omplir el full de matrícula, emplenar la domiciliació bancària amb el nº de compte complet amb l’ISBN i el full autoritzant els drets d’imatge.

Les mensualitats dels mesos de setembre i juny seran la meitat de la quota corresponent, ja que aquests mesos no són complets.

Dins la mensualitat del mes de setembre s’inclourà el preu de la matrícula de 20 €.

Durant aquest curs les quotes es cobraran dins la primera setmana del mes entrant, enlloc de a mes vençut. La quota de setembre es cobrarà la primera setmana d’octubre, la d’octubre es cobrarà dins la segona quinzena del mateix mes.

En cas de baixa d’alguna assignatura s’haurà de comunicar per escrit a la Direcció abans del dia 25 del mes anterior al de la baixa per tal de poder realitzar les modificacions oportunes i no cobrar cap rebut que no correspongui. En cas de devolucions de rebuts sense la corresponent comunicació anticipada de baixa, les despeses bancàries correran a càrrec de l’alumne/a.

Els horaris de Música i Moviment, Iniciació i Llenguatge Musical estaran exposats al tauló d’anuncis del Centre de Formació Musical, a la web de la Cooperativa Art i Sons (www.artisons.org) i a la web de l’Ajuntament (www.porreres.cat).

Els horaris de les diferents especialitats es concretaran els dies 17 i 19 de setembre amb els corresponents professors.

Les classes s’inicien dia 23 de setembre de 2019

Durant el curs, els dijous de 9h a 12h, estarem a la vostra disposició al despatx del Centre de Formació Musical, per si teniu algun dubte, problema o suggeriment a fer. També us podeu posar en contacte amb l’Escola Municipal de Música de Porreres a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..