Informació Curs

Període de matrícula: del 6 al 17 de setembre de 2021.

Per raons sanitàries, agraïrem que empleneu la matrícula i l'envieu telemàticament.

Es podrà formalitzar la matrícula emplenant els impresos de matrícula i enviant-los emplenats i signats per correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Els impresos de matrícula, preus, etc, ho podreu trobar a la web de la Cooperativa Art i Sons (www.artisons.org), a la web de l’Ajuntament (www.porreres.cat) i al Centre de Formació els dies de matrícula.

En cas que no sigui possible emplenar i/o enviar els impresos de matrícula emplenats per correu electrònic, hi haurà un dia de matrícula presencial amb cita prèvia al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al formulari

DIMECRES, 15 DE SETEMBRE de 17h a 19h

A l’hora de formalitzar la matrícula s’ha de presentar la següent documentació:

  1. Sol·licitud de matrícula degudament emplenada

  2. Ordre de domiciliació bancària amb el nº de compte complet amb l'ISBN signada.

  3. Una fotografia de l'alumne/a.

  4. Autorització ús d’imatge

Els alumnes que ja vàreu fer la pre-matrícula bastarà enviar els punts 2, 3 i 4 per a confirmar la inscripció.

Dins la mensualitat del mes d'octubre s'inclourà el preu de la matrícula de 15 € i les quotes es cobraran dins la primera setmana del mes entrant.

En cas de baixa d'alguna assignatura s'haurà de comunicar per escrit a la Direcció abans del dia 25 del mes anterior al de la baixa per tal de poder realitzar les modificacions oportunes i no cobrar cap rebut que no correspongui. En cas de devolucions de rebuts sense la corresponent comunicació anticipada de baixa, les despeses bancàries correran a càrrec de l'alumne/a.

Els horaris de Música i Moviment, Iniciació i Llenguatge Musical estaran exposats al tauló d'anuncis del Centre de Formació Musical, a la web de la Cooperativa Art i Sons (www.artisons.org) i a la web de l'Ajuntament (www.porreres.cat).

Els horaris de les diferents especialitats es concretaran via telefònica amb els professors de cada especialitat.

Les classes s'inicien dia 1 d'octubre de 2021.

Durant aquest curs les classes es podran impartir de forma presencial, si les mesures sanitàries ho permeten, telemàtica i mixta. Per a això, disposam d'un pla de contingència.

Durant el curs, els dijous de 9h a 12h, estarem a la vostra disposició al despatx del Centre de Formació Musical, per si teniu algun dubte, problema o suggeriment a fer. Pregam us poseu en contacte amb l'Escola Municipal de Música de Porreres a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. sol·licitant cita prèvia.