Informació Curs

INICI DE CURS

Les classes començaran divendres 1 d'octubre.

L'horari individual d'instruments es concertarà amb el professor corresponent, el professor es posarà en contacte amb l’alumne.

Totes les baixes que es produeixen durant el curs hauran de ser tramitades mitjançant escrit dirigit a la direcció de l'escola, en cas contrari, es seguiran cobrant les mensualitats fins que l'alumne/a avisi.

MATRÍCULA

Online, oberta del 7 al 17 de setembre. S’han d’enviar els documents requerits al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

En cas de no poder fer la matrícula online, es farà matrícula presencial els dies 15 i 16 de setembre a l’Edifici Cultural Polivalent de Ca Ses Monges Franciscanes (1a Planta) de 17h. a 19h.

DOCUMENTS A PRESENTAR

  • Full de matrícula, editable (es podrà descarregar a la web www.ajcampos.org o www.artisons.org)
  • Fotocòpia del D.N.I. o del llibre de família
  • Una fotografia de carnet
  • Justificant de l'ingrés de matrícula al compte de l'ajuntament: ES60 2100 0089 5902 0000 0142
  • Domiciliació bancària degudament emplenada, adjunta als fulls de Matrícula.

INSTRUMENTS

L'escola i la Banda Municipal de Música de Campos disposen d'un sistema de préstec d'instruments de banda. Per a més informació, posau-vos en contacte amb la direcció de l'escola.

NOTES:

  • Els horaris de les classes grupals es poden consultar al tauló d'anuncis de l'Escola de Música, a la web www.artisons.org o www.ajcampos.org , encara que podran ser modificats segons el nombre d'alumnes.
  • Per a inicial els estudis una vegada començat el curs, s'haurà de parlar amb la direcció de l'escola i la matricula s'haurà de pagar sencera.

HORA D'ATENCIÓ ALS PARES I ALUMNES AMB LA DIRECCIÓ DE L'ESCOLA

Dimecres de 10:00h a 13:00h.(Cita prèvia)

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.