Informació Curs

INICI DE CURS

Les classes començaran dia 2 d’octubre.

L'horari individual d'instruments es concertarà amb el professor corresponent, el professor es posarà en contacte amb l’alumne.

Totes les baixes que es produeixen durant el curs hauran de ser tramitades mitjançant escrit dirigit a la direcció de l'escola, abans de dia 25 del mes anterior al de la baixa, en cas contrari, es seguiran cobrant les mensualitats fins que l'alumne/a avisi.

MATRÍCULA

Online, oberta del 7 al 17 de setembre. S’han d’enviar els documents requerits al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

En cas de no poder fer la matrícula online, es farà matrícula presencial els dies 14 i 15 de setembre a l’Edifici Cultural Polivalent de Ca Ses Monges Franciscanes de 17h. a 19h

DOCUMENTS A PRESENTAR

  • Full de matrícula, Domiciliació bancària degudament emplenada i Autorització d'us d'imatge Es podran descarregar els fulls a la web www.ajcampos.org o www.artisons.org, o les trobareu en paper a l'Edifici Cultural Polivalent, els dies de matrícula )
  • Fotocòpia DNI o llibre de família
  • 1 foto de carnet

Dins la mensualitat del mes d’octubre s’inclourà el preu de la matrícula de 27,5 euros a la quota d'octubre i el cobrament de les quotes s'efectuarà entre els dies 1 i 10 de cada mes entrant.

INSTRUMENTS

L'escola i la Banda Municipal de Música de Campos disposen d'un sistema de préstec d'instruments de banda. Per a més informació, posau-vos en contacte amb la direcció de l'escola.

NOTES:

  • Els horaris de les classes grupals s'informaran els dies de matrícula encara que podran ser modificats segons el nombre d'alumnes.
  • Per a iniciar els estudis una vegada començat el curs, s'haurà de parlar amb la direcció de l'escola i la matrícula s'haurà de pagar sencera.

HORA D'ATENCIÓ ALS PARES I ALUMNES AMB LA DIRECCIÓ DE L'ESCOLA

Dimecres de 10:00h a 13:00h.(Cita prèvia)

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.