Informació Curs

Inici de curs

Les classes començaran dilluns dia 5 d’octubre.

L'horari individual d'instruments es concertarà amb el professor corresponent, el professor es posarà en contacte amb l’alumne.

Matrícula.

Online, oberta del 14 al 17 de setembre. S’han d’enviar els documents requerits al correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

En cas de no poder fer la matrícula online es farà Matrícula presencial els mateixos dies a l’Ajuntament.

Documents a presentar

  • Full de matrícula, editable (es podrà descarregar a la web www.artisons.org)
  • Fotocòpia del D.N.I. o del llibre de família
  • Una fotografia de carnet
  • Domiciliació bancària degudament emplenada, adjunta als fulls de Matrícula.
  • Si sou família nombrosa, acreditació pertinent per fer els descomptes

Instruments

L’escola disposa d'un sistema de préstec d'instruments de banda. Per a més informació, posau-vos en contacte amb la direcció de l'escola.

Notes

Els horaris de les classes grupals es poden consultar al tauló d'anuncis de l'Escola de Música, a la web www.artisons.org, encara que podran ser modificats segons el nombre d'alumnes. Falta per concretar, al llarg del més s’actualitzaran.

Per a iniciar els estudis una vegada començat el curs, s'haurà de parlar amb la direcció de l'escola i la matricula s'haurà de pagar sencera.

Hora d'atenció als pares i alumnes amb la direcció de l'escola.

Dimecres de 10:00h a 13:00h telefònicament amb el director Pep Escalas Prats (626886089). Presencial amb cita prèvia telefònica o pel correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.