Informació curs

INICI DEL CURS

Les classes començaran dilluns 2 d'octubre

L'horari individual d'instruments es concertarà amb el professor corresponent els dies 20, 21 ò 22 de setembre.

Totes les baixes que es produeixen durant el curs hauran de ser tramitades mitjançant escrit dirigit a la direcció de l'escola, en cas contrari, es seguiran cobrant les mensualitats fins que l'alumne/a avisi.

MATRICULA

Aquest curs, per motius sanitaris donam preferència a la matricula telemàtica, els fulls de matricula els podeu trobar a la web de l'ajuntament de Montuïri o de la coopertiva Artisons, www.artisons.org

En el cas que no pogueu formalitzar la matrícula d'aquesta manera o podreu fer presencialment a l'Escola de Música el divendres 15 de 18h a 20h o el dissabte 16 de 11h a 13h.

DOCUMENTS A PRESENTAR

  • Full de matrícula degudament emplenat que podreu robar a la web de l'ajuntament de Motuïri www.ajmontuiri.net o de la coopertiva Artisons, www.artisons.org
  • 1 foto carnet
  • Imprès de protecció de dades i dret d'imatge.
  • Domiciliació bancària degudament emplenada al moment de la matrícula.

SUBVENCIÓ

  • La Banda de Música de Montuïri subvenciona amb 15 € al més, els dos primers anys d'instrument de banda, excepte flauta i percussió, i amb 10 € al mes als alumnes que vagin a classe d'instrument de banda i toquin a la banda.
  • La quantitat de la subvenció, fa referència a sessions d'una hora setmanal, en cas de sessions més curtes, la subvenció serà proporcional a la duració de la classe.
  • Les subvencions no son acumulables.

ARTISONS

La cooperativa per tal de facilitar els estudis, posa a la vostra disposició les aules col.lectives obertes a les escoles d'Artisons a Campos i Porreres.

INFORMACIÓ I DUBTES

Al telèfon 628 329 240 (Whatsapp) o als correus Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.