Llum d'oli(141) - La banda jove d'Art i sons. Quatre pobles, mes de quaranta músics

Jaume Rosselló Tomàs

El passat dimecres onze de març, al Trui Teatre, tingué lloc el VI Concert Solidari organitzat per la Unió de Cooperatives de Treball de les Illes Balears a benefici d’ASPACE, amb la participació de les escoles cooperatives CIDE, Manjon, Aula Balear, Es Lledoner, Es Liceu, Gorg Blau, Mata de Jonc, Son Verí Nou, Pinyol Vermell i la nostra, Art i Sons. No cal dir que va ser un èxit. Més de 300 alumnes oferint un ventall d’actuacions diverses i variades per una bona causa i amb l’única pretensió de participar, passar­ho bé i res més.

Aquesta vegada la nostra actuació ens va dur més feina i mals de caps que altres anys ja que la proposta d’Art i Sons fou tota una experiència, positiva per descomptat. A partir de la banda jove de l’Escola de Música de Porreres varem anar integrant alumnes de les escoles de música de Campos, Montuïri i Costitx, fins arribar a una quarantena de músics de les quatre escoles. Tot un repte per la seva directora, Antònia Rosselló i pels pares i acompanyants que varen compartir aquells moments.

No parlarem de dits ni mans embenades de percussionistes o guitarristes, ni de grues que fan desaparèixer cotxes, o de piles que sense avís previ s’acaben al moment més inoportú, ni de globus enormes que despengen tulipes de llum davall l’escenari… Avui hem de parlar de felicitacions i enhorabones, que n’arribaren per guardar i per vendre. N’estotjarem un parell com a record i la resta, les volem repartir amb els alumnes, els grans protagonistes, així com amb la gent de la sectorial d’ensenyament per la magnífica organització. Per altra banda, els mateixos que repartiu els aplaudiments vos en podeu quedar un bon sac, ja que a més d’aportar la paciència infinita dels pares i la comprensió per la tasca que feim, ens feis de públic i acabau de donar sentit a aquest acte de solidaritat.

Foto concert solidari