Informació curs

REUNIÓ INFORMATIVA

Dijous 27 de setembre a les 20,00, a l'Escola de Música, hi haurà una reunió informativa, per tal d'aclarir els dubtes que hi pugui haver.

QUOTES

Els impresos de matrícula, preus etc, els trobareu a la web de la Cooperativa Artisons (www.artisons.org)

Les mensualitats de setembre i juny seran la meitat de la quota corresponent, ja que aquests mesos no són complets i els dies de classe, segons el calendari escolar proposat per la Conselleria, seran: de dilluns 25 de setembre(dia d’inici de les classes) a dia 30 del mateix mes i de l’1 al 22 de juny (final de les classes). Les quotes restants es pagaran per l’import mensual complet.

Totes les baixes que es produeixen durant el curs hauran de ser tramitades mitjançant escrit dirigit a la direcció de l'escola, en cas contrari, es seguiran cobrant les mensualitats fins que l'alumne/a avisi.

DIES I HORARIS DE CLASSES

Les classes començaran dilluns 1 d'octubre.

L'horari individual d'instruments es concertarà amb el professor corresponent els dies 27 ò 28 de setembre.

ALTRES INFORMACIONS D’INTERÉS

Durant el curs, estarem a la vostra disposició per si teniu algun dubte, problema o suggeriment a fer al telèfon 628 329 240. També us podeu posar en contacte amb l’Escola de Música a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

BANDA JOVE

Sessions d'una hora setmanal, els divendres a les 20 h, es una passa important per a tots aquells alumnes que volen tocar amb la banda de música de Montuïri

TALLERS COL·LECTIUS

Sessió col.lectiva d'instruments de banda, aniran canviat d'instrument cada trimestre, dirigit especialment als alumnes que toquen instruments com la guitarra, piano o bateria, i que els agradaria provar algun instrument relacionat amb la banda de música.