Carta principi de curs

Benvolgut/da pare, mare o alumne:

A punt de començar el curs 2018-2019 a l’Escola Municipal de Música de Porreres disposam d’una variada i interessant proposta d’estudis musicals. La gestió de la nostra escola municipal segueix a a càrrec de la Cooperativa Art i Sons, amb els seu professionals de la música i amb la direcció de Antònia Rosselló, plens d’il·lusió i ganes per encetar un nou curs.

Informar-te que seguim impulsant la formació reglada i amb un pla d’estudis variat i complet que permeti el teu desenvolupament musical, sigui quina sigui la teva edat, i posar al teu abast una amplia oferta d’estudis musicals, sempre amb l’objectiu d’ incrementar la qualitat de la formació.

Des de l’Escola Municipal de Música i de l’Ajuntament t’animam a que participis d’aquesta formació amb tots els professors i mitjans posats a la teva disposició que te proporcionaran uns importants fonaments musicals.

Entre tots continuam i participam de la gran tradició musical de Porreres.

Disposau dels impresos de matrícula així com la informació, preus etc, adjunta a aquesta comunicació, a les webs de l’ajuntament (www.porreres.cat ) i de la Cooperativa Art i Sons (www.artisons.org) i també a l’Escola Municipal de Música el mateix dia de la matrícula.

El dies de matrícula, al Centre de Formació Musical són

  • Dijous , 13 de setembre de 10h a 12h
  • Divendres, 14 de setembre de 17h a 19h
  • Dissabte, 15 de setembre de 11h a 13h

Durant tot el curs, els dijous de 9,00h a 12,00h, al mateix Centre de Formació Musical, o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Ben cordialment
Gaspar Móra Mulet
Regidor de Cultura i d’Educació